Noisy in the herbarium, quiet on the blog

Posted on

If you’ve visited the Manchester Museum recently you will probably have spotted the huge scaffolding opposite our front entrance. It’s part of the University of Manchester’s improvements to it’s historic buildings on campus. We’re getting new double glazed windows which will make it quieter as well as warmer in winter, but it has limited the amount of work going on in the botany stores over the summer. Soon the work will be completed and we can bring the room back out from under the dust sheets!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s